Verlenging van 3 keurmerken en ISO 9001

Mei 2016

Sander en Willem met 3 keurmerken en ISO 9001

Vorige week ontving beveiligingsbedrijf W&R beveiliging uit Uden het nieuws dat 3 keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche en het ISO 9001 certificaat met een jaar worden verlengd.

 

Deze hoge vorm van certificering is uniek voor beveiligingsbedrijven in Nederland. Er zijn slechts 2 andere beveiligingsbedrijven die aan dezelfde hoge kwaliteitsnorm voldoen.

 

De verlenging betreft de keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft deze keurmerken in het leven geroepen zodat opdrachtgevers ervan uit kunnen gaan dat zij met een betrouwbaar en kwalitatief beveiligingsbedrijf samenwerken. Beveiligingsbedrijven moeten aan strenge eisen voldoen om dit keurmerk te behalen. Zo wordt er o.a. gekeken naar vakbekwaamheid van het personeel, staat van het materieel en naleving van de wettelijke eisen. Bedrijven die in het bezit zijn van een keurmerk worden jaarlijks door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd.

 

Het ISO 9001 certificaat is een zeer bekend kwaliteitssysteem dat wereldwijd wordt gebruikt. Het gaat om het vergoten van de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat producten en diensten voldoen aan de eisen en wensen van de klant en tevens voldoen aan de wettelijke eisen.

 

“Wij zijn erg trots op deze verlenging. We werken continue aan onze kwaliteit en service en door deze keurmerken wordt de gedreven inzet van ons hele team beloond”, aldus mede-eigenaar Sander van der Walle.

 

Meer informatie over de keurmerken en het certificaat: http://wenrbeveiliging.nl/kwaliteit-en-mvo