Walhalla Zomerfeesten 2016 in Deurne beveiligd door W&R beveiliging

Maart 2016

Beveiliging festival Walhalla Zomerfeesten

Oudste festival in Nederland

Dit jaar vindt alweer de 42e editie van de Walhalla Zomerfeesten in Deurne plaats. Dit muziekfestival wordt al sinds 1966 georganiseerd en is daarmee een van de oudste festivals in Nederland. De Walhalla Zomerfeesten bestaan uit 3 dagen muziek,feest en gezelligheid. De muziek wordt verzorgd door nationale en internationale artiesten en bands. Maar ook nieuw talent uit de regio is te vinden op dit festival. Door het afwisselende programma is ervoor de grofweg 5.000 bezoekers altijd wat te beleven. Het festival vindt dit jaar plaats op 22, 23 en 24 juli in de kasteeltuin in Deurne.

Goed beveiligd

Om de veiligheid van dit grootschalige evenement in goede banen te laten lopen heeft de organisatie van de Walhalla Zomerfeesten voor 2e jaar op rij gekozen voor W&R beveiliging uit Uden. W&R beveiliging heeft jarenlange ervaring op het gebied van Evenementenbeveiliging en is in het bezit van het Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Andere festivals die W&R beveiliging heeft beveiligd zijn de Tros Muziekfeesten en Rockfestival Momfest

Meer weten?

Hier vind je meer informatie over de Walhalla Zomerfeesten. Informatie over de beveiliging van evenementen en festivals vind je hier.