Referenties

 

Met veel van onze klanten werken wij al samen vanaf het eerste uur. Elke klant en opdracht is anders en daarom denken wij graag met onze klanten mee. Beveiliging is ons vakgebied en wij nemen graag de zorgen omtrent beveiliging uit handen. Onderstaand enkele tevreden klanten:

 

"Het TROS Muziekfeest in Uden is een groot succes geweest. Een snikhete avond en onverwachts 8.000 bezoekers, terwijl er 4.000 werden verwacht. Mede dankzij de inzet van W&R beveiliging is het ook ordentelijk en veilig verlopen."

Pascal Donkers (Organisator - TROS Muziekfeest op het Plein in Uden)
Meer over de beveiliging van TROS Muziekfeest

 

beveiliging-referentie "Als ontwikkelaar van software staat veiligheid boven alles. Iedereen die ons bedrijf bezoekt moet zich eerst melden bij de beveiliger die de bezoeker registreert en bezoekers op de hoogte brengt van het bedrijfsreglement. De beveiliger is het visitekaartje van ons bedrijf en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. W&R bezit het keurmerk beveiliging en iso 9001 certificaat en de medewerkers verstaan hun vak, dit zijn de redenen waarom wij al jaren samenwerken."

Dhr. van Maanen (Facilitair Manager - Dyochem)
Meer over de beveiliging van Dyochem

 

 

Bioscoop Take Ten Uden Beveiliging

"Voor wat betreft de dienstverlening van W&R beveiliging kan ik niet anders dan positief zijn. De première is rustig verlopen en zonder problemen. De ingezette beveiliger was zeer correct, keurig verzorgd en netjes op tijd. Kortom prima dienstverlening waar ik in de toekomst, graag nogmaals gebruik van maak."

Yvonne de Man (Vestigingsmanager - Bioscoop Take Ten Uden)
Meer over de beveiliging van Bioscoop Take Ten in Uden

 

 

Beveiliging referentie HP

"Wij maken al jaren met volle tevredenheid gebruik van de diensten van W&R beveiliging. Iedere nacht wordt onze receptie bemand door een beveiliger die de patiënten ontvangt en indien nodig de verpleegkundige ondersteunt. Een vereiste is dat de beveiligers in het bezit zijn van een BHV certificaat."

Mevr. Broekhuizen-Daandels (Praktijkmanager - Huisartsenpost)
Meer over de beveiliging van Huisartsenpost

 

 

 

Referentie W&R beveiliging  - Uden on Ice"W&R beveiliging verzorgt al 5 jaar de beveiliging van het grootste winterevenement in Uden en omgeving, Uden on Ice. W&R beveiliging draagt 30 dagen de zorg voor de beveiliging van het terrein en de toegangscontrole in de avonden voor de horeca. Wij, van de Uden on Ice organisatie, ervaren dit als een prettige samenwerking waarbij flexibiliteit, accuraat en professionaliteit belangrijke kernwaarden zijn. De onderlinge communicatie verloopt heel soepel, mede door de ‘korte lijntjes’ met Sander en Willem."

Jean-Louis van der Veen (Organisator - Uden on Ice)
Meer over de beveiliging van Uden On Ice

 

 

Referentie Beveiliging Walhalla Zomerfeesten

 "W&R is voor ons de beste keuze gebleken door het persoonlijke maar altijd professionele contact wat we onderhielden. Wensen vanuit ons als organisatie worden altijd in acht genomen. Dit biedt ons de mogelijkheid om, in samenwerking met W&R, een positief, goed georganiseerd en bovenal veilig evenement neer te zetten."

Willem van Diesen (Organisatie - Stg. Zomerfeesten Deurne)
Meer over de beveiliging van Walhalla Zomerfeesten

 

 

 

Beveiliging Referentie Horeca Sgt Peppers Uden

"Heel erg tevreden over W&R Beveiliging!!! Café Sgt. Peppers Uden werkt al vele jaren met W&R Beveiliging. Elk weekend tijdens de uitgaansavonden, maar ook met de evenementen die Sgt. Peppers organiseert. Betrouwbaar, vriendelijk en gastheerschap, dat zijn voorwaarden van Sgt. Peppers en daar sluit W&R Beveiliging helemaal bij aan."

Robin van Soest (Eigenaar - Sgt. Peppers Uden)
Meer over de beveiliging van Café Sgt. Peppers in Uden

 

 

 

sh

"Op onze scheepswerf is veiligheid een hot item, wij zijn dan ook VCA gecertificeerd. De beveiligers van W&R beveiliging zijn een belangrijke schakel in ons bedrijfsproces, zij hebben als taak te controleren dat iedereen de veiligheidsvoorschriften in acht neemt. Binnenkomende en vertrekkende bezoekers, vrachtverkeer en personeel wordt in- en uitgeschreven door de beveiliging."

Dhr. Driessen (Facilitair Manager - Scheepswerf Heusden)
Meer over de beveiliging bij Scheepswerf Heusden