Portofoonverhuur Nijmegen

portofoon verhuur nijmegen


Een evenement in Nijmegen en op zoek naar portofoons? Huur professionele portofoons bij W&R beveiliging. Wij verhuren al jaren aan diverse bedrijven en evenementenorganisaties onze vergunningsvrije professionele portofoons.

Kenwood portofoons

Wij verhuren Kenwood TK3401D portofoons en mobilofoons. De accu's van deze apparatuur gaat zeer lang mee. Mochten ze na lang en intensief gebruik toch leeg raken dan zijn ze ook weer razendsnel opgeladen. Dus met deze portofoons is men altijd bereikbaar. De communiatie en coördinatie van een evenement of festival verloopt hierdoor geruisloos.

Wij bieden ook Kenwood recherche headsets aan en Kenwood Heavy Duty headsets. De Heavy Duty sets worden ingezet in lawaaierige omgevingen. Er is tevens een basisstation van te huur, dit betreft de Kenwood TK7102h.

Grote en kleine evenementen

Wij verhuren portofoons voor kleine en grote evenementen in Nijmegen. Deze zijn namelijk te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Wij voorzien u vooraf uiteraard van een uitleg hoe de apparatuur werkt.

 

Prijzen | Portofoon verhuur

Portofoon huren (zonder recherche headset)

1 dag - €10,00 per stuk

1 weekend - €15,00 per stuk

1 week - €18,50 per stuk

Prijzen - Portofoons huren (met recherche headset)

1 dag - €12,50 per stuk

1 weekend - €17,50 per stuk

1 week - €21,00 per stuk

Prijzen - Basisstation huren

1 dag - €30,00 per basisstation

1 weekend - €45,00 per basisstation

1 week - €60,00 per basisstation

Prijzen - Heavy duty headset huren

1 dag - €10,00 per heavy duty headset

1 weekend - €15,00 per heavy duty headset

1 week - €25,00 per heavy duty headset


(De verhuurmaterialen worden in het weekend alleen te huur aangeboden voor zaterdag én zondag. Verhuur per losse dag is in het weekend dus niet mogelijk. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.)

De portofoons kunnen worden opgehaald in Uden (30 min rijden vanaf Nijmegen) of wij kunnen ze naar u toesturen. 


Vragen, reserveren of meer informatie?

Heeft u nog vraag of wilt u portofoons reserveren voor uw evenement in Nijmegen? Neem contact met ons op. Bel: 085 - 744 0739 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl
Of maak gebruik van ons contactformulier.