Portofoonverhuur Tilburg

portfoons huren in tilburg

Verhuur van professionele portofoons

Wij zijn W&R beveiliging uit Uden, een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven, evenementen, horeca en bedrijventerreinen. Daarnaast verhuren wij professionele portofoons, (recherche) headsets en heavy duty headsets. Wij verhuren al jaren aan diverse bedrijven, instellingen en (evenementen)organisaties in heel Nederland. Van Maastricht, Tilburg tot Amsterdam en Groningen.

Vergunningsvrije Kenwood Portofoons

Wij verhuren de Kenwood TK3401D portofoons. Deze zijn te huur vanaf 2 t/m 80 stuks. Voor het gebruik van bepaalde portofoon frequenties moet men vooraf vergunningen aanvragen. Deze portofoons zijn vergunningsvrij, een vergunning aanvragen is dus overbodig.

De accu's gaan heel lang mee en er wordt duidelijk aangegeven wanneer de accu bijna leeg is. Zodat men niet op onverwachte momenten onbereikbaar is. De accu's zijn, indien noodzakelijk, uiteraard ook weer supersnel opgeladen. Er zijn ook Kenwood recherche headsets, Kenwood Heavy Duty headsets (voor lawaaierige omgevingen) en een Kenwood TK7102h basisstation te huur.

Grote en kleine evenementen in Tilburg

Ons materiaal is geschikt voor de communicatie en coördinatie tijdens grote en kleine evenementen. Vooraf ontvangt u een instructie over de werking van de apparatuur. U kunt de portofoons bij ons ophalen in Uden (40 minuteren rijden vanaf Tilburg) of wij sturen deze naar u toe.

Tarieven

Portofoon huren (zonder recherche headset)

1 dag - €10,00 per stuk

1 weekend - €15,00 per stuk

1 week - €18,50 per stuk

Portofoons huren (met recherche headset)

1 dag - €12,50 per stuk

1 weekend - €17,50 per stuk

1 week - €21,00 per stuk

Prijzen - Basisstation huren

1 dag - €30 per basisstation

1 weekend - €45 per basisstation

1 week - €60 per basisstation

Prijzen - Heavy duty headset huren

1 dag - €10 per heavy duty headset

1 weekend - €15 per heavy duty headset

1 week - €25 per heavy duty headset


(De verhuurmaterialen worden in het weekend alleen te huur aangeboden voor zaterdag én zondag. Verhuur per losse dag is in het weekend dus niet mogelijk. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.)


Reserveren of meer informatie

Portofoons reserveren voor een event in Tilburg of omgeving of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Bel: 085 - 744 0739 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl
Of maak gebruik van ons contactformulier.

(Let op: materiaal huren in het weekend? Wees er dan snel bij omdat weekenden snel volgeboekt zijn).