Horeca op Kermis Uden 2016 beveiligd door W&R

Juli 2016

Kermis Uden 2016

Nog maar een paar dagen en dan gaat de kermis in Uden weer van start. Van vrijdag 15 juli t/m zondag 24 juli 2016 zijn er in het centrum van Uden 90 kermisattracties te vinden. Het is een kermis voor het hele gezin. Voor de kleintjes zijn veel verschillende attracties aanwezig, waaronder de botauto’s, een kleine achtbaan en een zweefmolen. En de grotere kermisliefhebbers met goede zenuwen kunnen hun hart ophalen met attracties als de Spuk (grootste spookhuis van Nederland) en primeurs als de V-Maxxx Booster en de Monster.

Nummer 2 op de kermisranglijst
Er woedt al enige tijd een strijd tussen de Udense en Tilburgse kermis. Tilburg staat al jaren op de nummer 1 positie van kermisranglijst. Uden is nummer 2 en streeft er naar Tilburg van de troon te stoten. Dit is vooralsnog niet gelukt maar dat neemt niet weg dat dit een van de gezelligste kermissen van Nederland is.

Optredens van diverse artiesten

Naast de kermisattracties valt er nog veel meer te beleven op de Udense kermis. Er is tien dagen lang een vol programma met festiviteiten. Op de Horeca Boulevard en Podium Markt West zijn dagelijks live optredens en Dj’s te vinden. Zo zullen o.a. Jamai, DJ Kelly Pfaff en Danny Froger van zich laten horen.

Beveiliging van kermis in Uden

De Udense kermis trekt bezoekers uit heel Nederland. Vorig jaar waren er maar liefst 360.000 bezoekers. W&R beveiliging zorgt ervoor dat de sfeer bij de horecagelegenheden gezellig blijft en dat alles in goede banen loopt. W&R beveiliging heeft veel ervaring met de beveiliging van evenementen door heel Nederland en is voorzien van het keurmerk Evenementen beveiliging.