Portofoons huren in Gelderland

gelderland portofoon verhuur

Kwalitatieve en professionele portofoons huren in Gelderland? Dat kan bij W&R Beveiliging. Wij bevinden ons in Uden, slechts 20 kilometer van Gelderland. Wij verhuren al jaren onze portofoons aan bedrijven, organisaties en instellingen door heel Nederland.

Professionele Kenwood portofoons

Wij verhuren Kenwood TK3401D portofoons. De accu's van deze portofoons gaan zeer lang mee. Mochten ze na intensief gebruik toch leeg raken dan zijn ze ook snel opgeladen. Dus met deze portofoons ben je altijd bereikbaar. Wij bieden ook Kenwood recherche headsets aan, door deze te gebruiken heb je altijd je handen vrij. Onze Kenwood Heavy Duty headsets zijn ideaal voor gebruik in lawaaierige omgevingen. Er is tevens een basisstation van te huur, dit betreft de Kenwood TK7102h.

Grote & kleine evenementen in Gelderland

Ons materiaal wordt al jaren in gezet voor de ondersteuning van kleine en grote evenementen in Gelderland. Zoals bijvoorbeeld festivals, braderieën, beurzen, markten en feesten. De portofoons zijn namelijk te huur vanaf 2 tot 80 stuks. Vooraf voorzien wij u van een heldere uitleg en instructie omtrent de apparatuur.

Vergunningsvrije portofoons

Voor het gebruik van bepaalde portofoon frequenties moet men voor gebruik een vergunning aanvragen bij de overheid. Onze portofoons zijn geheel vergunningsvrij. Dus een vergunning aanvragen is niet nodig en u kunt deze direct inzetten.

Hoe komen de portofoons bij ons op locatie?

U kunt deze bij ons afhalen in Uden of wij sturen deze naar u toe.

Prijzen | Portofoon verhuur

Portofoon huren (zonder recherche headset)

1 dag - €10 per stuk

1 weekend - €15,00 per stuk

1 week - €18,50 per stuk

Prijzen - Portofoons huren (met recherche headset)

1 dag - €12,50 per stuk

1 weekend - €17,50 per stuk

1 week - €21,00 per stuk

Prijzen - Basisstation huren

1 dag - €30 per basisstation

1 weekend - €45 per basisstation

1 week - €60 per basisstation

Prijzen - Heavy duty headset huren

1 dag - €10 per heavy duty headset

1 weekend - €15 per heavy duty headset

1 week - €25 per heavy duty headset


(De verhuurmaterialen worden in het weekend alleen te huur aangeboden voor zaterdag én zondag. Verhuur per losse dag is in het weekend dus niet mogelijk. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.)

 


Vragen, reserveren of meer informatie?

Heeft u nog vraag of wilt u portofoons reserveren voor uw evenement in Gelderland? Neem contact met ons op. Bel: 085 - 744 0739 of mail naar: info@wenrbeveiliging.nl
Of maak gebruik van ons contactformulier.

Let op: In de weekenden zijn onze portofoons snel verhuurd. Dus reserveer tijdig!