Keizersdrôme op Markt in Veghel beveiligd door W&R beveiliging

Keizersdrôme op Markt in Veghel beveiligd door W&R beveiliging

Ook dit jaar staat er tijdens de carnaval op de markt in Veghel (van 5 t/m 9 februari 2016) weer een grote feesttent. Keizersdrôme, zoals de carnavalstent wordt genoemd is een initiatief van CV de Kuussegatters, Veghelse horeca-ondernemers en horecagroothandel Sligro. Dagelijks treden er verschillende bands op en worden er leuke activiteiten georganiseerd. Vanuit carnavalsvereniging de Kuussegatters vinden er ook traditionele carnavalsevenementen plaats in de feesttent zoals de bekende Sleuteloverdracht en KuusseMontag.    

Beveiliging van Keizersdrôme te Veghel

Terwijl Veghel en omgeving tijdens de carnaval uit zijn dak gaat in de feesttent op de Markt in Veghel zorgt W&R beveiliging voor de veiligheid van de feestende gasten, de medewerkers en de optredende acts. Want ook dit jaar heeft de organisatie van de Keizersdrôme gekozen voor de beveiligingsdiensten van W&R beveiliging uit Uden. Een vertrouwde en bekende keuze voor de organisatie want W&R beveiliging verzorgt reeds jaren de beveiliging van het merendeel van de Veghelse horeca.

Gespecialiseerd in beveiliging van evenementen

W&R beveiliging heeft jarenlange ervaring in de beveiliging van groot- en kleinschalige evenementen door heel Nederland. Onze ervaren medewerkers werken volgens het veiligheidsplan dat vooraf is opgesteld en treden adequaat en vriendelijk op bij calamiteiten. Er zijn steeds meer gemeentes die vereisen dat er bij evenementen en festivals alleen wordt samengewerkt met beveiligingsbedrijven die in het bezit zijn van Keurmerk Evenementenbeveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. W&R beveiliging is uiteraard in het bezit van dit keurmerk. Lees meer over de beveiliging van evenementen of over de beveiliging van bedrijven in Veghel.