portfoon verhuur arnhem

Portofoons huren in Arnhem?

W&R Beveiliging is een beveiligingsbedrijf uit Uden dat professionele portofoons en toebehoren verhuurt. Dit doen wij al jaren aan diverse bedrijven, instellingen en overheidsinstanties in Arnhem. Het materiaal dat wij verhuren is professioneel en zeer degelijk. Het is inzetbaar tijdens (sport)evenementen, feesten, festivals, beurzen en meer. En is de perfecte ondersteuning voor goed verloop en coördinatie van een Arnhems evement.

Kenwood portofoons

Wij verhuren de Kenwood TK3401D portofoons. Deze portofoons bevatten de nieuwste portofoon-technologie waardoor ze beter bescherming bieden tegen radiostoring. Ze hebben maar liefst 32 kanalen (waarvan 16 analoog en 16 digitaal). De portofoons zijn licentievrij, dus kunnen direct worden ingezet zonder eerst een licentie aan te vragen. Dankzij de krachtige accu gaan ze lang mee. En indien nodig zijn ze ook razendsnel weer opgeladen. Ze zijn handig en eenvoudig in gebruik. Ze zijn te huur vanaf 2 t/m 80 stuks.

Daarnaast is er ook een Kenwood basisstation, recherche headset en heavy duty set te huur. De heavy duty set is ideaal voor drukke omgevingen met veel geluid/herrie.

toebhoren kenwoord portofoons huur

 

Verhuurprijzen - Portofoon huren (zonder recherche headset)

1 dag - €10,00 per stuk
1 weekend - €15,00 per stuk
1 week - €18,50 per stuk

Verhuurprijzen - Portofoons huren (met recherche headset)

1 dag - €12,50 per stuk
1 weekend - €17,50 per stuk
1 week - €21,00 per stuk

Verhuurprijzen - Basisstation huren

1 dag - €30,00 per basisstation
1 weekend - €45,00 per basisstation
1 week - €60,00 per basisstation

Verhuurpijzen - Heavy duty headset huren

1 dag - €10,00 per heavy duty headset
1 weekend - €15,00 per heavy duty headset
1 week - €25,00 per heavy duty headset

De portofoons kunnen in Uden worden opgehaald (40 min. rijden van Arnhem) of wij kunnen deze opsturen.


(De verhuurmaterialen worden in het weekend alleen te huur aangeboden voor zaterdag én zondag. Verhuur per losse dag is in het weekend niet mogelijk. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.)

Vragen of reserveren?

Vragen over het huren of de werking van de portofoons? Of de portofoons reserveren voor een evenement? Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 085 - 744 0739, mail naar info@wenrbeveiliging.nl of gebruik het contactformulier.